Uutiset
Yhteystiedot:

 

TOISTAISEKSI EI

AKTIIVISTA LIIKETOIMINTAA!

 

Puh: 040 585 6524

 

Sähköposti:

Sisustus Fiilis - Ota yhteyttä!

Palvelut

Sisustussuunnittelu

 

Yrityksemme toteuttaa sisustussuunnittelua niin yksityisille henkilöille, kuin myös julkisiin tiloihin ja yrityksille. Luotettavat yhteistyökumppanit ja tavarantoimittajat mahdollistavat haastavimpienkin kohteiden suunnittelun. Suunnittelu toteutetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti, huomioiden mieltymykset ja toiveet. Suunnittelu voidaan tehdä kokonaissuunnitteluna, jolloin kohteeseen valitaan pintamateriaalit, kalusteet, valaisimet ja tekstiilit tai osasuunnitteluna, jolloin valitaan kohteeseen sopivat verhot, valaisin tms. Vankka tekstiilialan tuntemus takaa tarpeisiisi kestävät ja tarkoituksen mukaiset vaihtoehdot, on kyse sitten tyynystä tai isommasta tekstiilikokonaisuudesta. Suunnittelussa käytämme aina laadukkaita toimittajia ja huomioimme myös toiveet toimittajien suhteen.

Suunnittelun aluksi teemme mittakäynnin, jolloin mitoitamme ja dokumentoimme kohteen, tarkistamme ongelmakohdat, sekä haastattelemme asiakkaan toiveet ja tarpeet. Käynnin yhteydessä sovimme myös aikataulusta. Voimme tehdä suunnittelun myös asiakkaan antamien mittojen mukaan, mutta mittakäynti on aina suositeltava vaihtoehto kokonaisuuden onnistumiseksi. Oikein suunnitellut ja mitoitetut tuotteet, antavat viimeistellyn ilmeen tilaan.

 

Ompelu- ja asennuspalvelut

 

Toteutamme suunnittelemiemme tekstiilien ompelutyöt mittatilaustyönä vuosien kokemuksella. Oikein mitoitetut tekstiilit istuvat kohteeseen täydellisesti ja laadukas ompelutyö on kaunis vuodesta toiseen.

Palveluihimme kuuluu myös suunnittelemiemme tuotteiden asennus. Verhotankojen ja -kiskojen asennukset tehdään mittatarkasti, jolloin tarkistetaan myös kannakkeiden sijoituspaikat. Verhot ja muut tekstiilit sijoittelemme paikoilleen silitettyinä, viimeistelyä myöten.

  • digg.com
  • delicious.com
  • vk.com
  • facebook.com